Ældre mand fundet liggende

Den tidligere efterlyste  85 årig mand er fundet. Er nu indlagt på sygehuset.

Politi har hele natten ledt intensivt efter den 85-årig mand som forlod plejehjemmet i går aftes i Viborg. Manden var i dårlig forfatning Og derfor har politiet ledt i helikopter hele natten i samarbejde med hundepatruljer på jorden. Manden blev her lørdag formiddag set af en borger liggende. Borgeren kunne ikke få kontakt til manden. Lørdag formiddag fik alarmcentralen en melding af en borger som ringede ind og fortalte at hun stod ved person som hun ikke kunne komme i kontakt med. Politi pg ambulance blev sendt til stedet og manden blev taget med på sygehuset. Men da han ikke kunne identificeres af politiet blev sundhedspersonale fra plejehjemmet og familie tilkaldt for at identificere om manden var den forsvundne 85-årige Peder. Men er nu blevet identificeret og derfor stopper eftersøgningen da han er fundet. Politiet oplyser at manden efter omstændighederne har det godt men han er indlagt til observation.

Politiet har løbet af natten fået en flere klager over den larmende helikopter over Viborg, men oplyser at der har været nødvendigt da mandens tilstand var dårlig.

Bedemand Per Rasmussen
Photo care Print Box

Be the first to comment

Leave a Reply