Få pladser tilbage til spisning i Fyrværkerifestivalens VIP-telt

Restaurant Tinghallen On Tour leverer maden – en let sommermenu – mens Viborg Bryghus står for salget af øl, vand og vin i VIP-teltet

Uden mad og drikke dur helten ikke. Det gælder også for Fyrværkerifestivalen på Dyrskuepladsen i Viborg lørdag den 25. august. Her har festivalansvarlig Mikael Andersen indgået en aftale med Tinghallens adm. direktør Claus Donslund om, at Tinghallen står for bespisningen i VIP-teltet, hvortil der er adgang for alle med festival-billet.

– Der er stadig få ledige pladser til spisningerne i VIP-teltet, så hvis man er hurtig, kan man endnu nå at komme med og nyde den særlige sommermenu, som vores køkkenchef har kreeret til lejligheden. Samtidig har jeg indgået en aftale med Viborg Bryghus, som skal stå for salget af øl, vand og vin i VIP-teltet, oplyser Claus Donslund.

Menuen i VIP-teltet kommer til at bestå af wraps med røget laks og serranoskinke, tre slags kød fra grillen, bagte kartofler og salater samt jordbær/rabarber-tærte, alt sammen leveret af “Restaurant Tinghallen On Tour”.

 

Billetkøb

Tilkøb af menuen i VIP-teltet foregår fra Tinghallens billetkontor, der midlertidigt er placeret hos Meny Frost i Sct. Mathias Centret, samt på www.tinghallen.dk.

Saunagus Danmark 2018
Bedemand Per Rasmussen

Be the first to comment

Leave a Reply