VHK: Spillerpræsentation af den nye trup

Foto: Benjamin Christensen

Sæsonen 2018/19 byder på mere end bare tophåndbold i VIBOCOLD Arena. Der bliver gensyn med størstedelen af sidste sæsons bronzevindere. Der bliver budt velkommen til Stine Andersen, Pauline Bøgelund, Ida-Marie Dahl og Moa Högdahl, og så bliver der løftet sløret for vores nye spillertrøjer. Efter to sæsoner i Pumas mørkegrønne trøjer, bliver der i denne sæson eksperimenteret med et nyt sæt fra Puma, og det glæder vi os til at præsentere. 

Vi løfter sløret for de nye trøjer og byder velkommen til nye såvel som tilbagevendende spillere torsdag d. 2. august, når pigerne præsenteres under Generation Handball Friendship Parade. Her vil Allan Heine i samarbejde med Malene fra Radio Viborg præsentere truppen, der skal bringe flere medaljer til Viborg.

Spillerpræsentationen er en del af Generation Handballs Friendship Parade, og der vil derfor være masser af aktivitet før og efter præsentationen. Blandt andet vil Ulrik Wilbek åbne paraden på en meget unik måde.

Samtlige vores spillere er til stede til præsentationen, og der vil være rig mulighed for at hilse på hver og en, hvis man ønsker. Kom og byd dem hjerteligt velkommen til vores nye spillere og hils på alle dem, der kommer tilbage efter den begivenhedsrige sæson vi var vidner til sidste år. Uno, AG, Poulsen og Kris vil alle være der sammen med resten af deres holdkammerater, så hvis du kunne tænke dig et billede eller en autograf med en af spillerme, så vil der være rig mulighed for dette.

Pigerne vil foruden præsentationen på Paradepladsen ved kasernen også føre an i Friendship Parade som går gennem Viborg midtby og Domkirken tilbage til Generation Handballs paradeplads.

Spillerpræsentationen afholdes på Paradepladsen ved Kassernen torsdag d. 2. august kl. 16.30.

Alle er velkomne og der er selvfølgelig fri entre til arrangementet.

Under Generation Handball spiller pigerne også træningskampe mod Dunaferr, Storhamar og Dortmund. Programmet for træningskampene kan du se HER

Photo care Print Box
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply