Dybvad i Viborg udsolgt på 23 timer

Samtlige billetter til Tobias Dybvads comedy-show ” Dybvaaaaad”, der optages af TV2 Zulu, blev revet væk på under et døgn

23 timer. Mere skulle der ikke til, inden Tinghallen kunne melde: Alt udsolgt! til Tobias Dybvads comedy-show “Dybvaaaaad”, der foregår på Paletten den 14. november, og som optages af TV2 Zulu.

– Jeg havde på forhånd kalkuleret med, at showet ville blive udsolgt. Men at det skete SÅ hurtigt, havde jeg trods alt ikke regnet med. Billetterne blev nærmest “flået ned fra hylderne”, siger Tinghallens adm. direktør Claus Donslund, der via sit netværk har trukket showet til Viborg, som i de seneste år er blevet en jysk storby inden for standup.

 

Ikke mulighed for ekstra show

Claus Donslund glæder sig selvfølgelig over den store interesse for showet. Samtidig er han ked af at måtte skuffe de mange, der også gerne ville have set showet, men ikke nåede at skaffe sig billet i tide.

– For dem er løbet kørt i denne omgang. Der kommer nemlig ikke noget ekstra show med “Dybvaaad”. Det er der ikke mulighed for, da showet optages til tv, siger Claus Donslund.

Bedemand Per Rasmussen
Salman Box

Be the first to comment

Leave a Reply