Superliga drømmen lever endnu trods uafgjort

Foto: Patrick Møller

Det så ellers så godt ud, ind til sidst minut. Her fik hjemmeholdet udlignet på et mål af HB Køge-topscorer Martin Koch. I dommeren overtid fik Viborg så tilkendt et straffespark, som holdes topscore Andreas Albers desværre brændte. Viborg kom eller foran planmæssigt, efter et kvarters spil ved Jonas Kamper.

Med et point på kontoen onsdagen aften, skal det hele så afgøres på søndag, for også Vendsyssel fik uafgjort i deres kamp mod Nykøbing. Det er derfor stadig op til Viborg selv om det skal blive til en tredje plads og en kamp om oprykning til Superligaen.

For med en sejr mod Brabrand på hjemmebane i den sidste runde, kan Viborg stikkere sig den tredje plads som er så vigtig, hvis drømmen om Superligaen skal blive til virkelighed.

Vejle og Esbjerg vandt deres kampe og dermed er det sikkert, at de bliver et og to i NordicBet Ligaen. Man alt skal afgøres på søndag, alle kampe starter på samme tid kl. 13.45

Saunagus Danmark 2018
Salman Box

Be the first to comment

Leave a Reply