Tinghallen etablerer billetkontor hos Meny Frost i Sct. Mathias Centret

I forbindelse med ombygningen af Tinghallen flyttes det fysiske salg af billetter tirsdag den 22. maj midlertidigt til kiosken hos Meny Frost. Billetsalget på tinghallen.dk fortsætter uændret.

Under ombygningen og renoveringen af Tinghallen, der meget snart går i gang, er det ikke længere muligt at opretholde det traditionelle billetkontor i Tinghallen. Derfor flyttes billetkontoret tirsdag den 22. maj midlertidigt til kiosken hos Meny Frost i Sct. Mathias Centret i Viborg. Her vil det fysiske salg af billetter til Tinghallens arrangementer foregå, indtil Tinghallen genåbner i ombygget og renoveret udgave.

Billetsalget på www.tinghallen.dk fortsætter uændret.

 

Service til Tinghallens kunder

– Flere og flere køber billetter digitalt. Men der er fortsat mange, som foretrækker at få en traditionel papirbillet i hånden, når de køber deres billet. Denne service ønsker vi fortsat at kunne give vores kunder. Derfor er vi glade for, at vi nu har indgået en aftale med Meny Frost om pr. 22. maj at etablere et midlertidigt billetkontor i deres kiosk. Her vil det fysiske salg af billetter til Tinghallens arrangementer så foregå, indtil Tinghallen genåbner, siger Tinghallens adm. direktør Claus Donslund, som understreger, at billetsalget på tinghallen.dk fortsætter uændret.

Salman Box
Salman Box

Be the first to comment

Leave a Reply