I aften skal Viborg FF holde liv i drømmen om Superliga

Så det nu lille du” sådan lyder det i en gammel sang, det kan man vel meget godt sige, om Viborg FF kamp i Køge i aften. For et nederlag vil med stor sandsynlighed betyde, at det også heder 1. division i næste sæson. Det kræver faktisk en sejr, hvis de kløvergrønne selv vil bestemme, om det skal blive til en kamp om oprykning til Superligaen.

Vejle der indtager første pladsen er syv point foran Viborg og har tre point forspring til Esbjerg. Med en sejr mod Fredericia i aften hjemme i Nørskoven, kan Vejle dermed spille sig til den direkte oprykning og kalde sig for Superliga mandskab fra næste sæson.

Esbjerg er fire point foran Viborg, så de er kun interessant, hvis de går hen og taber i Skive i aften. Det se jo ikke ud til at ske, så Viborg skal holde fokus på Vendsyssel, som ligger nummer fire men med samme point som Viborg.

Derfor er en sejr, det eneste Viborg rigtig kan bruge, hvis de selv vil have indflydelse på skæbnen. Det betyder dog ikke alt håb er ude selv om det skulle blive til en nederlag i aften, men så ser det unægtelig meget svært ud. Derfor håber og tro vi på en sejr, i aften når Viborg FF løber på banen mod HB Køge. Første fløjt er kl. 18.30 lige som resten af rundens kampe.

Steffen Højer og Ralf Pedersen har udtaget 19 mand til kampen. Truppen ser sådan ud:

 1. Walter Viitala
  2. Alexander Fischer
  3. Mikkel Knudsen
  4. Jacob Dehn
  5. Nikko Boxall
  8. George Fochive
  11. Jonas Kamper
  13. Jeppe Grønning
  14. Jung-Bin Park
  15. Andreas Albers
  17. Mikkel Jespersen
  20. Søren Reese
  21. Mikkel Vestergaard
  23. Christian Sivebæk
  24. Pierre Larsen
  27. Christian Moses
  30. Frederik Mortensen
  33. Sebastian John
  34. Casper Gandrup
Bedemand Per Rasmussen
Noojins boks alm.

Be the first to comment

Leave a Reply