Det dufter lidt af Superliga

Salman Top
Foto: Johan Gjermandsen

Det blev til dagens anden store sejr, til et Viborg hold. Da Viborg FF tog et godt skridt, mod en playoff kamp om oprykning til Superligaen.

Det blev til 1-3 på Nord Energi Arena i Hjørring. I en kamp hvor Viborg viste, at de godt kan spille fodbold på en måde, så det dufter lidt af Superliga.

Der skulle gå ca. 50 minutter før Andreas Albers kunne bringe Viborg på sejreskurs. Med fem minutter tilbage af den ordinere spilletid kunne netop indskiftet Jonas Kamper, lukke kampen med en dejlig scoring til 0-2. Dermed skulle den ged jo være barberet. Men to minutter inde i overtiden får Kristian Riis scoret for hjemmeholdet til 1-2. Riis måtte desvære udgå med en skade i forbindelse med sin scoring.

Så sad man og tænkte, uha. Bare det nu ikke går galt, men Viborg har ham med nummer 15 og han ville det anderledes. Andreas Albers kunne bare et minut efter Vendsyssels scoring, endelig lukke kampen og tage de tre point med til domkirkebyen.

Næste opgave for Højers drenge er på lørdag hvor Esbjerg kommer på besøg i Viborg på Energi Viborg Arena. En super vigtig kamp der kan betyde playoff, så kom på stadion kl. 15.30 og lad os så få den opryknings kamp i hus.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply