Skynd dig hvis du vil opleve Tørfisk i Tinghallen

Tørfisk - serverer både sange og røverhistorier ved koncerten i Tinghallen den 5. maj.

Kun få billetter tilbage til koncerten med Tørfisk i Tinghallen den 5. maj.

Der er tørfisk. Og så er der Tørfisk. Stavet med småt er tørfisk en usaltet fisk, for eksempel ising, som er naturligt tørret af sol og vind. Tørfisk – med stort T – er navnet på én af landets mest populære musik- og showgrupper, som lørdag den 5. maj optræder i Tinghallen.

Der er kun få billetter tilbage til koncerten, så du skal ikke vente for længe, hvis du vil sikre dig én af de eftertragtede pladser. Billetter kan købes på Tinghallens billetkontor samt på tinghallen.dk.

 

Har mere end 35 år på bagen

Tørfisk – Anker Hviid, Bent Bro samt brødrene Bent og Egon Kirk – har i mere end 35 år turneret landet tyndt med deres special blend af irsk-inspireret folkemusik samt egne kompositioner og personlige tekster. Ved koncerten i Tinghallen kan du både høre nye sange fra deres seneste album og gamle kendinge som kultsangen “VLTJ”. Det hele bliver krydret med røverhistorier og underholdende fortællinger fra Thyborøn og omegn.

Restaurant ItalianoBurger House
Photo care Print Box

Be the first to comment

Leave a Reply