Sejr i første semifinale mod Vipers!

Salman Top
Foto: Patrick Møller

Vipers tilskuerne væltede ind i VIBOCOLD Arena, musikken buldrede afsted og det blå gulv nærmest skinnede i skæret af dagens kamp. Opgøret levede op til forventningerne og den fyldte VIBOCOLD Arena fik hvad den kom efter. Viborg HK sejrer 34-31 i en tæt og spændende semifinale. 

– Vi er hamrende dygtige med bolden. Vi tilspiller os super chancer og der er en fantastisk effektivitet på pigerne stort set hele vejen rundt. Det er svært at forlange meget mere. Selvfølgelig kunne jeg godt tænke mig, at vi havde været skarpere defensivt, som vi har været i lange perioder, men de ligger et hårdt tryk på os, men jeg tror godt vi kan finde nogle mål i det defensive, som kan hjælpe os til at tage een sejr deroppe også, siger Allan efter kampen og fortsætter.

– Kampen ender 34-31 og det er en helt lige kamp. Det tror jeg også det bliver i Kristiansand, og vi skal ikke tænke på at holde forspringet. Vi skal angribe returopgøret og vinde den kamp også. Det er det, vi skal jagte og gå all-in på. Så må vi se efter 60 minutter, hvordan det ser ud. VI tror på vores chance og er klar over, at vi kommer under et enormt pres, men når man spiller i Viborg er det noget man er vant til.

Presset fra udebanepublikummet var stort kampen igennem, og med op mod 300 medrejsende tilskuere, havde VIpers skabt gode vilkår for sig selv. Det var dog ikke nok til at overdøve hjemmepublkikum, der gjorde hvad de kunne for at hjælpe Viborg-pigerne til sejr.

– Jeg synes vi er forberedt på det pres, som med sikkerhed kommer i Kristiansand. De gange vi har spillet under stort pres med masser af publikum imod os, har vi 9 ud af 10 gange leveret varen. Så jeg er ikke i tvivl om, vi nok skal gå op og spille en god kamp. Så må vi håbe det er nok, slutter Allan.

Jørgensen førte an i flot angrebskamp

Angrebsmæssigt var det en fornøjelse at se, hvordan alle pigerne var skudfarlige og spillede mod mål ved hver en chance. Kristina Jørgensen var i hopla, og ender med at score 11 mål mod de sagesløse Vipers målvogtere. Resten af Viborg HKs mål kom ind fra en bred vifte af spillere, der alle bød in når det gjalt. Sanne van Olphen var særligt i kampens start farlig og scorede mål på flere af sine fantastiske skud. Når ikke der var mål, var det stolpe ud, på skud, der, hvis stolpen havde været rykket en milimeter, var gået i mål. Hun var forståeligt glad efter kampen.

– Jeg synes vi spiller med fuld fart mod mål og er aggresive. Vi spiller tålmodigt og holder disciplinen kampen igennem. Vi arbejde for hinanden og spillede virkelig som hold i dag. Nu skal vi have forbedret vores defensiv til returopgøret, da de ender med at score for mange mål i dag. Så der skal vi være stærkere og ellers skal vi bevare aggresiviteten og fortsætte med at gå mod mål, så tror jeg vi har en god chance, sagde Sanne efter kampen.

Returopgøret mod Vipers spilles lørdag d. 14 april i Kristiansand. Med dagens resultat kan vi gå fra kamp med et nederlag på to mål, eller tre, hvis vi scorer flere udebanemålk end Vipers. Vi går efter sejren!

Målscorere for Viborg HK:

Kristina Jørgensen: 11

AG Nørgaard: 8

Sanne van Olphen: 5

Line Uno: 3

Carin Strømberg: 3

Stine Bodholt: 3

Sidsel Bodholt: 1

Kilde: Viborg HK

Foto: Patrick Møller
Foto: Patrick Møller
Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply