To personer undløbet fra færdselsuheld

En personbil påkørte søndag eftermiddag et hus på Realskolevej. Føreren og passagereren stak af fra ulykken. 

Klokken 14:11 fik alarmcentralen en melding om at en bil var kørt i en mur på Realskolevej i Bjerringbro, og to personer var stukket af fra bilen. Et vidne på stedet fortæller at de løb i hver sin retning og der ikke gik mere end 6-8 minutter før den første politibil var på stedet. Men da bilen var tom rettede politiet henvendelse til bilens ejer som fortalte hvem der havde kørt bilen, og ikke længe efter var begge personer anholdt. Vagtchefen fortæller at føreren formentligt har mistet herredømmet over bilen, og endte i mureren. Der er taget en blodprøve af den 21-årige chauffør fra Rødkærsbro og han er samtidigt sigtet for at have kørt bilen uden kørekort. Bilen er blevet anmeldt for tidligere på dagen at have kørt hasarderet i Viborg. Men her blev bilen ikke fundet.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply