LEJLIGHED TOTALT UDBRÆNDT FLERE MÅ GENHUSES

Den lejlighed som her kort før middag skabte en del postyr i midtbyen, er total udbrændt og flere beboer må genhuses.

Det var meget voldsomt og det store spørgsmål er så. Hvad var grunden til branden, her kan vi oplyse at Politiets tekniker er på stedet og det er for tidligt at sige endnu. Men den kan være påsat, lyder det fra Politiets indsatsleder på stedet.

Vi tog også en snak med Indsatsleder Brand Knud Erik Thorsager, se det her under.

Et øjenvidne fortæller. “jeg bor i en lejlighed i huset ved siden af. Jeg talte i telefon med min kæreste, der er i Spanien. Pludselig kunne jeg lugte røg og høre de andre gå ned ad trappen. Så jeg sagde til min kæreste, at jeg tror det brænder. Jeg skyndte mig ud. Heldigvis nåede jeg at få hendes computer med”.

Den unge mand har skrevet til sin kæreste, at han er ok. Han er desværre nok nødt til at finde et andet sted at sove i nat.

Ilden blev begrænset til den ene lejlighed, men store dele af bygningen er blevet enten sod eller vand skadet, Bach Gruppen der ejer bygningen, har nu taget over og vil stå for en genhusning til de som ikke kan bo i deres lejligheder.

Vi har her under samlet en del af de billeder fra brande i dag.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018