Hold ferie i maj – få rejsen til halv pris!

Har du mulighed for at holde ferie allerede i maj? Så er der penge at spare – ofte 1000-vis af kroner og med over 50% rabat for den samme rejse til det samme hotel og med den samme rejsearrangør. Afbudsrejser.dk har sammenlignet priser til populære feriedestinationer som Mallorca, Rhodos og Gran Canaria.

“Rejser er lidt som aktiemarkedet” siger Ruth Elin Simonsen, som er senioranalytiker hos Afbudsrejser.dk. “Det betyder, at priserne hurtigt kan svinge, og at den pris du ser i dag, ikke nødvendigvis er den samme pris du ser i morgen. Prisen afspejler efterspørgslen, og da de fleste vil holde sommerferie i juli, ja så er det dyrest at rejse væk der”.

“Det er ikke kun selve rejsen som er dyrest i juli. Prisen på mad, drikke og forlystelser skrues ofte også lidt op når det store rykind sker i juli, så her sparer man også penge. En anden faktor at tage med, er de mange helligdage i maj, så man måske ikke behøver bruge alt for mange feriedage på rejsen hvis man kigger i kalenderen og planlægger lidt” siger hun.

Afbudsrejser.dk har sammenlignet prisen på en række rejser fra de store, kendte rejsearrangører. Alle rejser er nøjagtig de samme og med de samme 4-stjernede hoteller og faciliteter. Vi har sammenlignet hvad prisen er for en uge med fly og hotel ved afrejse i maj og ved afrejse i juli.

Resultatet er tydeligt: rejs i maj og spar mange penge.

Alle priseksempler er fundet ved at søge i afbudsrejsers charterdatabase i de sidste par dage.

Mallorca: Spar 4.400,- pr. person ved at rejse i perioden 12/5-19/5 og ikke i perioden 7/7-14/7. Tilbuddet kommer fra Apollo, og gælder en rejse med afgang fra Kastrup og ophold på lejlighedshotellet Prinsotel La Pineda i Cala Ratjada. Pris i maj: 3.798,-. Pris i juli: 8.198,-

Rhodos: Spar 4.600,- pr. person ved at rejse i perioden 20/5-28/5 og ikke i perioden 12/7-19/7. Tilbuddet kommer fra TUI, og gælder en rejse med afgang fra Kastrup og ophold på lejlighedshotellet Blue Star Atlantica Princess i Ixia. Pris i maj: 3.288,-. Pris i juli: 7.948,-

Gran Canaria: Spar 2.058,- pr. person ved at rejse i perioden 15/5-22/5 og ikke i perioden 3/7-10/7. Tilbuddet kommer fra Solfaktor, og gælder en rejse fra Kastrup og ophold på lejlighedshotellet Bluebay Beach Club i Bahia Feliz. Pris i maj: 3.080,-. Pris i juli: 5.138,-.

Saunagus Danmark 2018
Salman Box