Har du lyst til at være med i en læsegruppe?

– så er der ledige pladser på Tid til læsning-holdene på Hovedbiblioteket i Viborg

Tid til læsning har ledige pladser på tre hold, et tilbud, hvor borgere med stress, angst eller depression mødes om den gode litteratur.

Sundhedscenter Viborg og Viborg Bibliotekerne tilbyder nye læsegrupper for målgruppen, hvor det handler om at skabe gode læseoplevelser i små fællesskaber. Der kræves ingen særlige forudsætninger eller forberedelse for at deltage i det gratis tilbud.

Tilbuddet er en del af et større forskningsprojekt støttet af Region Midt, hvor det handler om at undersøge, om det at læse sammen på denne måde kan være med til at skabe øget trivsel hos deltagerne.

 

”Vi mødes i en lille gruppe, hvor bibliotekaruddannede læseguides læser højt og skaber rum for den gode samtale om det læste,” fortæller Anette Koue, der er bibliotekar ved bibliotekerne i Viborg Kommune, og tilføjer ”Der er kaffe og lidt sødt hver gang, for fællesskabet er også i fokus.”

De tre hold mødes første gang på Hovedbiblioteket i Viborg på flg. tidspunkter: Mandag d. 29. januar kl. 15.30 – 17.00, tirsdag d. 30. januar kl. 11.00 – 12.30 samt onsdag d. 31. januar kl. 15.30 – 17.00.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018