Vigepligtsforseelse skyld i ulykke

Foto: Mikkel Breinholdt

Der skete onsdag eftermiddag et færdselsuheld ved Vindum udenfor Bjerringbro. En person er kørt på sygehuset.

Onsdag eftermiddag omkring kl 1530 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Husbondvej, og Vindumovergaardsvej. Her kørte en personbil af Husbondvej og overser en bil der kommer kørende af Vindumvej, personen der køre af Vindumvej køre ind i siden af bilen og ender over i et vejskilt og ud på marken. Bilerne er så skadet at brandvæsnet måtte kaldes ud til at rydde op efter olieforurening efterfølgende. Det skabte kun mindre trafikaleproblemer. Passageren i den ene bil er kørt til kontrol på sygehuset. Men ingen er kommet alvorligt til skade. Oplyser vagtchef ved Midt- Vestjyllands Politi.

Føreren kan se frem til et klip i kørekortet, eller en betinget frakendelse af kørekortet.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018