Jule- og nytårsgus i Vestbadet

Julen nærmer sig og det kan være en ekstra travl tid for mange. Mange af os har haft travlt med at købe gaver, handle ind til den store aften, været til adskillelige arrangementer, har måske fået lidt rigeligt indenfor vesten, kan trænge til at lade julefreden sænke sig over én og løsne op i de ømme muskler. Det vil Vestbadet i Viborg gerne hjælpe med.

Den 23.12 har du mulighed for at deltage i Jule saunagus, hvor der bliver hygget ekstra meget om gæsterne.  Ud over at blive varmet godt igennem og have muligheden for at hoppe i det kolde vand, så bliver der hygget om gæsterne med varm gløgg og klejner.

– Vores saunagus er meget populært, så det er nødvendigt med tilmelding til vores bademester, fortæller Anne Søderberg, der er receptionistleder i Viborg Svømmehal.

Der er plads til 45 gæster, så det er med at være hurtig på aftrækkeren, hvis du vil sikre dig en plads i saunaen.

Nytårsgus

Hvis du har brug for at få svedt julestressen og al den gode mad og julegodterne ud inden året rinder ud, så er muligheden at tage en tur i Vestbadet, hvor de holder Nytårs saunagus den 31.12.

Saunagus

I løbet af de sidste par år er saunagus blevet populært, og rigtig mange dukker op til arrangementerne.

Mange af os kender den almindelig form for sauna i en svømmehal eller motionscenter. Men saunagus er en anderledes oplevelse. Under en saunagus bliver der hældt vand over de varme sten. Vandet indeholder forskellige ægte og rene æstetiske olier, der har forskellige dufte og kan blandt andet afhjælpe stress, mavebesvær, søvnløshed og depression. For at få duften og varmen rundt i hele saunaen, når vandet er hældt på de varme sten, svinger gusmesteren et håndklæde rundt i rummet. Varmen og luftfugtigheden i saunaen gør, at man begynder at svede og dermed bliver affaldsstofferne udskilt fra kroppen. Ikke nok med at dine muskler bliver løsnet op, så er saunagus med til at booste dit immunforsvar.

Vandhundene og de rigtig modige gæster har i pausen mellem gusene muligheden for at hoppe i det store bassin.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018