WILBEK BLIVER NY BORGMESTER I VIBORG

Klokken var tæt på 03 før Venstre og Socialdemokratiet og DF kom ud af mødelokalet. Her kunne Ulrik Wilbek fortælle at han og Per Møller Jensen sammen med Lone Langballe, Dansk Folkeparti kunne tælle til flertal, i det nye byråd.

Ulrik Wilbek bliver ny borgmester mens Per Møller Jensen bliver Første viceborgmester. Wilbek kunne også fortælle at posten som Anden viceborgmester står åben ind til nu. Man vil arbejde vider i morgen på, at få et bredt samarbejde, her tænker man nok på De Konservative.

 

Torsten Nielsen var både skuffet og vred over den måde forhandlingerne var kørt på. ”Vi har ikke fået lov til at forhandle, lige som vi ikke kan få at vide, hvad politikken for Viborg Kommune de næste 4 år skal være”.

”det virker som om man ikke ønsker en bredt flertal og det er jo ikke det der har været stilen i Viborg Kommune”, siger en tydeligt rør Torsten Nielsen.

Nu venter vi på at se, hvad der står i det i det grundlag som Wilbek fortalte der ville komme i løbet af onsdagen.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018