Viborg HK måtte nøjes med uafgjort onsdag aften

Salman Top
Foto: Mikkel Breinholdt

Pigerne fra Viborg HK var her til aften ude på en lang bustur til Nykøbing Falster, hvor de gule fra Nykøbing Falster Håndbold, stod klar til at kæmpe om de 2 point i aftens første kamp på TV 2 Sport.

Det var en meget spænende og nervepirrende kamp, hvor de to hold fulgtes ad hele vejen. Det lignede at det var VHK pigerne der skulle gå til pause med en føring men NFH fik scoret 2 hurtige mål til sidst i første halvleg, så de to hold gik til pause 17 – 17.

Det samme var gældende i 2 halvleg, hvor det var meget svært at oddse på hvem der skulle tage de 2 point, men skulle man oddse på en vinder havde man nok sat pengene på en grøn sejr da VHK pigerne typisk var foran med 1-2 mål eller uafgjort. Den tidligere VHK keeper Mie Sørensen blev skiftet ind for hjemme holdet med små 5 minutter igen for at se om hun kunne skaffe NFH sejren til sidst. Da tiden sagde 59:39 og stillingen var 30 – 30 tog Allan Heine Timeout. Det lykkedes desværre ikke at hente de 2 point og de to hold måtte tage hjem med 1 point hver.

Scoringer Viborg HK:

Carin Strömberg: 3/4

Stine Bodholt: 7/9

Kristina Jørgensen: 3/7

Line Haugsted: 7/17

Sidsel Bodholt: 1/1

Ann Grete Nørgaard: 6/8

Anne-Sofie Filtenborg: 1/1

Line Uno: 2/4

Redninger Viborg HK:

Hanna Daglund: 5/15 – 33,33%

Rikke Poulsen: 7/27 – 25,93%

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018