Ferieaktiviteters samlede program for uge 42

Der er traditionen tro et væld af aktivitetsmuligheder i efterårsferien for ferieramte børn og deres familier. Aktiviteterne udbydes af foreninger og institutioner i hele Viborg Kommune.

Man kan prøve næsten alt lige fra ridning og badminton til skattejagt, halloweenlabyrint og kreative workshops. På Skakbrættet på Hovedbiblioteket i Viborg er der f.eks. MorgenAmok morgensang og Alle skovens dyr koncert. Eller man kan være med til workshoppen tape-grafitti, hvor kunstner Susanne Ahrenkiel er igangsætter, når hovedbibliotekets vinduer mod Vesterbrogade skal dekoreres med motiver fra Danmarkshistorien.  

Billetter og tilmelding til Ferieaktiviteter for børn i Viborg Kommune foregår via Ferieaktiviteters Billetsystem www.ferieaktiviteterviborg.dk fra mandag d. 2. oktober kl. 12. Aktiviteterne kan dog ses på hjemmesiden www.ferieaktiviteter.viborg.dk allerede fra fredag d. 29. september kl. 16.00, så man kan orientere sig i de mange tilbud.

Ferieaktiviteters samlede program for uge 42 er klar fra fredag d. 29. september kl. 16.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018