Lastbil skabte trafikale problemer på Holstebrovej

Foto: MinByViborg.dk

En Letlandsk lastbil brød torsdag morgen i brand mellem Ravnstrup og Mønsted. Vejen var delvist spærret i 3 timer.

Midtjysk Brand & Redning Station Stoholm måtte omkring 07:30 rykke ud til Holstebrovej mellem Ravnstrup og Mønsted. Her var en Letlandsk forvogn brudt i brand. Indsatsleder fra Midtjysk Brand & Redning Knud Erik Thorsager fortæller at branden formentligt er startet fordi en olieslange til turboladeren til motoren var gået i stykker og der var derfor løbet olie ned på motoren og varme udstødningsdele som var blevet antændt. Ved branden, brændte flere hydraulikslanger over så førehuset ikke kunne vippes forover. Derfor måtte brandfolkene skaffe sig alternativ adgang ved at tage flere skjolde af på lastbilen for at kunne slukke ilden. Branden havde også spredt sig til kabinen og op i madrassen og sengetøj i kabinen. Lastbilen har over en strækning på omkring 150 meter smidt olie ud over kørebanen, derfor måtte brandfolkene også rengøre strækningen for olie. Hele indsatsen tog næsten 3 timer, og politiet var på stedet for at diregere trafikken. Dansk Autohjælp kom til stedet for at bjerge lastbilen væk fra stedet.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018