Mandlig bilist var spirituspåvirket

Salman Top
Arkivfoto: Mikkel Breinholdt

33-årig fra lokalområdet blev lagt i kunstig koma efter at han forulykkede på Iglsøvej ved Stoholm.

Den 33-årig mand kørte torsdag aften galt på Iglsøvej ved Stoholm. Manden var kommet kørende i østlig retning og mistede af ukendte årsager herredømmet over sin bil. Han kørte ned i grøften og videre over i et vejtræ. Brandvæsnet måtte frigøre manden med frigørelsesværktøj for at kunne få manden ud af den smadrede bil. Han blev med lægehelikopter fløjet til traumecenteret på Skejby Sygehus.

LÆS OGSÅ: Bilist alvorlig kvæstet efter færdselsuheld

Politiet har ikke en opdatering på mandens tilstand men han blev i går aftes langt i kunstig koma. Vi har ringet til Skejby omring klokken 23, men de har ikke kunne sige mere. Man vurderede at manden var fuld da lå diverse flasker og dåser i bilen og han var blevet konstateret fuld tre timer forinden.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

1 Trackback / Pingback

  1. Bilist alvorlig kvæstet efter færdselsuheld

Kommentarerne er lukkede.