Alt er snart klar til årets Tange Sø FolkeFestival

Salman Top
Når en række kunstnere går på scenen den 2. september ved søbredden i Ans, er 150 frivillige i sving – eller har været det i dagene op til (foto: Anita Ask Fastrup).

150 frivillige gør musikfestivalen mellem Århus og Viborg mulig

Trekvart års planlægning og masser af frivilligt arbejde får lørdag den 2. september sin kulmination, når årets udgave af Tange Sø FolkeFestival finder sted ved søbredden i Ans mellem Århus og Viborg.

”Det er mange ting, som skal gå op i en højere enhed, når vi afvikler vores festival, men heldigvis har vi masser af frivillige, som har været med i mange år, og det er med til at sikre, at alt forløber planmæssigt på selve dagen,” fortæller talsmand for festivalen, Johan Blomberg.

I alt er 150 frivillige i sving på pladsen ved søbredden på den første lørdag i september. De arbejder med alle mulige opgaver lige fra adgangskontrollen over betjening af gæsterne i festteltet og boderne til oprydning og rengøring. Og tallene for Tange Sø FolkeFestival er på mange måder imponerende:

 

  • I dagene op til festivalen skal der bygges en 96 kvadratmeter stor scene, som med bag- og sidescene når op på et samlet areal på 150 kvadratmeter. Her spiller Stig Rossen og Vennerne, Danser med drenge, Dr. Hook og Sanne Salomonsen.
  • Der skal opstilles et 1.720 kvadratmeter stort festivaltelt, hvor gæsterne dels skal nyde festivalfrokosten, dels opleve Modvind, Hawkeye & Hoe Band, Sandy And The Wild Wombats samt Kleinstein.
  • 220 liter Tange Sø Bryg skal serveres for gæsterne, der også får mulighed for at slukke tørsten i 6.500 liter øl fra Gourmetbryggeriet.
  • 250 kilo kamstegsfilet og 5.000 stykker stegt flæsk vil der blive serveret til festivalfrokosten.
Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018