Søren Reese mod FC Fredericia

Salman Top

Ja det er desværre det indtryk, man står tilbage med efter dagen kamp på Energi Viborg Arena. Det blev til en 2-3 nederlag, selv om Viborg var foran med 2-0.

Det hele startede ellers så godt, sol og godt vejr. Andreas Albers skulle også kun bruge 5 min. til, at bringe de grønne i front. Viborg så godt ud, de første 10 min. Herefter var der Fredericia der sad på kampen, kun totalt dårlige afslutninger, var skyld i af Viborg kunne gå til pause foran og ikke bagud, med både to eller tre mål.

I pausen gik snakken på, at Viborg bare ikke kom først på nogen bolde på midtbanen, Det eneste lyspunkt var Viborgs nummer 20 som gik ind i alle dueller med hele hjertet.

Selv samme nr. 20. Søren Reese kunne også efter kun 7. minutter af anden halvleg, stige til vejrs og bringe hjemmeholdet på 2-0 stik mod spil og chancer.

Her efter faldt Viborg helt ud af kampen, man stod bare og ventede på, hvornår Fredericia ville komme på tavlen. Det kom de så 5. minutter efter Reeses mål, Dennis Høegh kunne reducere til 2-1. En scoring der nærmest ikke kunne ses på hverken spiller og tilskuer.

Næste scoring kom bare 3. minutter efter, også var der udlignet.  Anders Holvads mål skabte jubel hos mindst 3 af de 8 medrejsende fans fra Fredericia. Men lige som stadion uret gik på 90. min. kunne alle 8 Fredericia fans juble igen. Esben Pedersen kunne nemlig sende bolden ind bag Walter Viitala, der flere gange ikke så for godt ud, til en 2-3 sejr til gæsterne.

En tung aften, hvor de to eneste lyspunkter var, stadion pølsen og Søren Reese.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018