Burger King i Viborg giver gratis Sunday is

Salman Top
Foto: Mikkel Breinholdt

Kan du en sang? Kom ud forbi Burger King i Viborg og syng i bestillings standeren. Så får i gratis is. Se den syngende familie som fik gratis is med på vejen i artiklen.

Burger King havde I går National Drive True Day, der gav Burger King i hele Danmark gratis Sunday is, til alle som sang en sang i bestillings standeren. Det var der kun 1-2 personer der gjorde i Viborg i går. Derfor forsætter konceptet igen i dag, da shiftmanageren Jonas Bech syntes det kunne skabe god sommerstemning. Kan du en sang og har lyst til at lade en medarbejder hos Burger King i Viborg høre dine sangtalenter, så spiser Burger King i Viborg dig af med en lækker Sunday is efter eget valg. Burger King i Viborg findes på: Holstebrovej 6A, 8800 Viborg.

Se videoen herunder, hvor en familie fra Silkeborg besøgte restauranten i Viborg og fik gratis is med på vejen. 

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018