Ulrik Johansen ny socialchef i Job & Velfærd i Viborg Kommune

Ny socialchef er en erfaren leder, som er hentet i Vejle Kommune.

43-årige Ulrik Johansen er bosat i Ry og er uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet. Han kommer fra en stilling i Vejle Kommune, hvor han de seneste tre år har været stabschef i Velfærdsforvaltningen.

Ulrik Johansen tiltræder stillingen som socialchef i Viborg Kommune den 15. august 2017.

Den nye socialchef har været ansat i forskellige lederstillinger. Ulrik Johansen har tidligere blandt andet været digitaliserings- og analysechef i Vejle Kommune. Han har også været ansat som konsulent hos KLK, Kommunernes Landsforenings konsulentvirksomhed.

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Ulrik Johansen ud af et ansøgerfelt på i alt 16 ansøgere.

– Med Ulrik Johansen har vi fundet en både fagligt og ledelsesmæssigt kompetent chef for det sociale område, som dækker udsatte borgere, handicap og psykiatri. Ansættelsesudvalget havde et meget stærkt felt at vælge i blandt, og jeg er sikker på, at Ulrik Johansen med sin velfunderede teoretiske og praktiske baggrund kan sikre en stabil og bæredygtig udvikling af socialområdet, siger direktør for Job & Velfærd, Mette Andreassen.

Ulrik Johansen afløser Claus Fjeldgaard, som den 1. april blev ansat som direktør for Social og Sundhed i Varde Kommune.

 

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018