Hvornår har du sidst drukket kaffe med en ukendt?

Som mennesker rummer vi meget mere end de mærkater, der sættes på os. Nu har du chancen for at møde mennesker, som alle har en mening om over en kop uforpligtende kaffe.

Rigtig mange af os går rundt med meninger og antagelser om andre mennesker. Men holder de vand, når det kommer til stykket? Er du nysgerrig på andre mennesker eller har du mod på at udforske dit blik på andre mennesker så kig forbi POP-UP KULTURHUS, når Carte Blanche, Sprogcenter Viborg og Viborg Bibliotekerne arrangerer ’Kaffe med en ukendt’.

Vi stiller kaffe frem og finder nogle af de mennesker i samfundet, som alle har en mening om på grund af deres oprindelse, handicap, arbejde eller livsstil. Mennesker, som vi typisk ikke falder i snak med i hverdagen.

”Vi håber, at skabe en mulighed for at mennesker, som ellers aldrig mødes, kan tale sammen over en kop kaffe. Få en snak med mennesker, som du måske er nysgerrig på”, fortæller Malene Højvang Jensen, bibliotekar ved Viborg Bibliotekerne.

Kig forbi POP-UP KULTURHUS i det gamle rådhus på Stænderpladsen fredag den 16. juni kl. 17-19 og lørdag den 24. juni kl. 14-16. Her kan du møde en flygtning, en soldat, en blind, en bipolar og andre mennesker over en kop kaffe. Vi glæder os til at møde dig.

Vanilia
Restaurant ItalianoBurger House

Be the first to comment

Leave a Reply