AV AV AV VIBORG RYKKER NED I 1 DIVISION

Foto: Mikkel Breinholdt

Det der ikke måtte ske, skete her til aften da Helsingør kom til Domkirkebyen og på en fight fik uafgjort 2-2 mod et tamt Viborg mandskab, som nu igen kan kalde sig for 1. Divisions hold.

Helsingør var det bedste hold på banen i af dagens kamp.

Men med kun 7 minutter igen kunne Søren Reese igen sætte liv i håbet om overlevelse med sit mål til 1-1. Inden da havde der ellers stået Helsingør på det hele, kun uskarphed gjorde, at Viborg ikke var bagud em både 3 og 4 mål.

Helsingør kom foran efter en times spil, det var som sagt fuldt fortjent og det begyndte at line sen sensation på stadion. Men Viborg udligning betød forlænget spilletid.

Der gik der imod kun 3 minutter af den forlængede spilletid, før Mikkel Vestergaard kunne bringe de grønne foran med 2-1, kursen mod Superligaen var igen sat.

Men bedst som Viborgs fans var begyndt at se frem til endnu et år i Superligaen, kom Andre Riel frem til en afslutning, som fik nettet til at blaffere til 2-2 Der med var det Helsingør der kan kalde sig Superliga hold fra næste sæson.

Dagen kamp betød også farvel til 5 Viborg spiller, der takker af i den grønne trøje. Serge Deble, Jonas Thorsen, Mathias Wichmann Christian Keller og Peter Friis forlader klubben efter denne sæson. Det bliver rigtig interessant, at se hvad nedrykningen betyder og om der er andre profiler der forlader klubben.

Tillykke med oprykningen til Helsingør.

Saunagus Danmark 2018
Bedemand Per Rasmussen

Be the first to comment

Leave a Reply