HELSINGØR – VFF: KUN EN SEJR TÆLLER

Foto: Mikkel Breinholdt

Det er ved at være sidste udkald for domkirkebyens drenge. Knald eller fald – et nederlag i denne kamp kan få fatale følger hvis man ikke på hjemmebane formår at vinde! Alt i alt kan man sige at kun sejr tæller i dag.

Det er ikke til at løbe fra, Viborg er kæmpe favoritter og det skal de forvalte på en sådan måde, så der ikke kan være tvivl om hvem der er Superliga hold og hvem der kommer fra 1. division. I modsatte fald, skal der virkelig kigges indad. Men lad os nu antage, at holdet viser os alle, hvorfor de også er at finde i landes bedste fodbold række i næste sæson.

Træner Johnny Mølby har udtaget 20 mand til kampen onsdag aften.

 1. Peter Friis
  2. Jonas Thorsen
  3. Christian Keller
  4. Jacob Dehn
  6. Kristoffer Pallesen
  7. Mathias Wichmann
  8. George Fochive
  11. Jonas Kamper
  12. Walter Viitala
  13. Jeppe Grønning
  14. Jung-Bin Park
  15. Oliver Haurits (U17)
  18. Mate Vatsadze
  20. Søren Reese
  21. Osama Akharraz
  23. Christian Sivebæk
  25. Søren Frederiksen
  28. Serge Deble
  29. Mikkel Vestergaard
  70. Alexander Jakobsen

Kampen spilles på et ukristeligt tidpunkt. En Onsdag Kl. 20 ….. Igen rigtig flot planlagt af de som har, skulle få det til at gå op….. men vi håber nu alligevel at en del Viborggensere har taget turen. Vi ved ihvertfald at Viborg FF Support KBH vil være der. VFF-repræsentanter stå klar ved indgangen til udebanetribunen og uddele gratis billetter til alle fremmødte VFF fans.

God kamp og lad os så få skaffet den overlevelse!

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply