Allan Olsen solo – med både vid og bid

Salman Top
Billetsalget til koncerten med Allan Olsen er netop gået i gang fra Tinghallens billetkontor og på tinghallen.dk

Fredag den 19. januar optræder den nordjyske sanger, sangskriver og satiriker solo i Tinghallen – for første gang nogensinde. Billetsalget er netop startet.

Han er ikke ligefrem nogen årsunge længere, den nordjyske sanger, poet og fortæller Allan Olsen. Men han er ikke på nogen måde trykket eller tynget af alderen, og hans tekster er fortsat fyldt med alt det vid og bid, som altid har været hans varemærke. Det kan du få et overbevisende indtryk af fredag den 19. januar, hvor Allan Olsen giver koncert i Tinghallen – for øvrigt for første gang nogensinde.

Ved koncerten får du mulighed for at opleve Allan Olsen, når han er allerbedst. Det vil sige alene på scenen, foran et forventningsfuldt, kræsent og lyttende publikum – og med stemmen og guitaren som eneste virkemidler.

 

Nyt album

Allan Olsen har netop udsendt et nyt dobbeltalbum, ”Hudsult”, som er hans godt og vel 20. udgivelse. Ved koncerten i Tinghallen vil han både præsentere en række af sangene fra ”Hudsult” og lidt ældre sange fra sit brede sang-katalog, der gør brug af alskens musikalske genrer – fra rock og punk til folk, rap og á capella – og som tekstmæssigt spænder fra det satiriske til det lyriske.

Ind imellem sangene vil du få serveret nogle af de fantastiske fortællinger, der er baseret på Allan Olsens egne, skarpe iagttagelser, og som gennem årene er kommet til at fylde mere og mere ved hans koncerter.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply