Raketten lander i Bjerringbro

Foto: DBU

Onsdag er alle piger mellem 5-11 inviteret til DBU årlige introduktion for piger der vil prøve kræfter med fodbold ved Bjerringbro IF

Onsdag den: 24/05 mellem klokken 17-20 er alle piger mellem 5-11 år velkommen til at prøve kræfter med at spille fodbold på Bjerringbro Stadion – Vestre Ringvej 7a 8850 Bjerringbro.

På Pigeraketten flyver de deltagende piger ud i et unikt rum univers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter for at finde delene til klubnøglen, der er blevet ødelagt og kastet ud i rummet.

Pigerne skal i samarbejde med DBU’s astronaut samle den gyldne klubnøgle, så klubben atter kan blive åbnet til klubtræning.

DBU’s astronaut og klubbens egne hjælpere sørger for, at pigerne får nogle sjove timer med fodbold.  Pigeraketten er en aktivitet, hvor piger får et indblik i, hvad fodbold er som idrætsgren. Pigerne skal ikke tilmelde sig, men blot møde op til starttidspunktet, så de når at prøve alle aktiviteterne.

De vil få en sjov dag, med nye veninder og massere af aktiviter og blive introduceret for Bjerringbros fodbold foreningsliv.

Photo care Print Box
Photo care Print Box

Be the first to comment

Leave a Reply