Gudenåløbet i Bjerringbro var igen en kæmpe succes

Foto: Mikkel Breinholdt

Se kæmpe billedegalleri fra Gudenåløbet i Bjerringbro med næsten 700 deltagene løbere.

Gudenåløbet havde inden løbets start 627 fortilmeldte løbsdeltager, og i alt løb næsten 700 løbere lørdag eftermiddag. I alt var der 4 løbsruter. Både børn og voksne deltog under dagens løb.
Formand for Bjerringbro Atletik og Motion Jan Møller Nielsen er glad for at have fremgang af løbsdeltager da mange løb rundt omkring i Danmark har tilbagegang af løbere. Så det er han glad og stolt over.
Både kræmmere, virksomheder og veteranbiler fra Gudenådalens Veterantræf var på plads til løbet.
Se billedegalleri nederst i artiklen

Børneløbet var igen i år på 1,750 km. Ruten har start og mål på Sportspladsen Søndenbro og der blev løbet på vejene tæt på start/mål området med 2 passager over Møllebækbroen.
Den korte distance er nu på 5,3 km. Fra start/mål området på Sportspladsen Sønderbro til Engbroen over Gudenåen og retur via Møllebækbroen.

12,5 km distancen blev en kombination af den gamle 7 km rute til Kjællinghøl og den nye 5,3 km rute. I forhold til den tidligere 12 km rute, så ville deltagerne i år opleve en nærhed til Gudenåen som er langt større en tidligere. Bl.a. passeres Gudenåen hele 4 gange på 12,5 km distancen. Først Kjællinghølbroen, dernæst Møllebækbroen før turen går mod Engbroen og til slut passeres Møllebækbroen endnu engang kort før målstregen.

Halvmaraton deltagerne fik den samme fantastiske oplevelse som 12,5 km deltagerne. Bl.a. passeres Gudenåen hele 4 gange på halvmaraton distancen. Først Kjællinghølbroen, dernæst Møllebækbroen før turen gik mod Engbroen og til slut passeres Møllebækbroen endnu engang kort før målstregen. Derudover er der på halvmaraton ruten en tur til Tange Sø og Tangeværket inden ruten gik retur mod Sportspladsen Sønderbro.

 

 

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply