Mand kvæstet efter frontalt sammenstød med vejtræ

Salman Top
Foto: Alarm112Midtjylland.dk

Onsdag aften skete et solouheld på Koldingvej mellem Viborg og Hald Ege, da føreren ville undvige et rådyr.

Chaufføren kom kørende af Koldingvej, her sprang et rådyr ud foran bilen, og det forsøgte han at undgå ved at dreje udenomkring dyret. Her mistede han herredømmet over bilen og endte i et vejtræ. Her blev føreren af bilen fastklemt, så brandvæsnet måtte tilkaldes til uheldsstedet for at kunne frigøre manden. Midtjysk Brand og Redning blev klokken 23:29 kaldt til stedet. Han blev kørt med kørsel 1 som er med udrykningsblink til sygehuset, i ambulancen på vej til sygehuset var både ambulanceredderne og lægen fra lægebilen.

Efter aftale med den tilstedeværende læge fra lægebilen blev brandfolkene bedt om at klippe føredøren af bilen for at ambulancepersonalet kunne få den tilskadekommende mand ud af den smadrede bil. Bilen er totalskadet efter uheldet, og han har brækket en arm. Han er kørt til tjek på sygehuset for yderligere kvæstelser. Men det skulle formentligt ikke være alvorligt. Oplyste indsatsleder Anders Dahl Jensen fra Midtjysk Brand & Redning Station Viborg.

 

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply