Optakt Viborg FF – AaB

Foto: Mikkel Breinholdt

Næstsidste runde står for døren i nedrykningsgruppe 2. Det er ret enkelt, der skal en sejr til i hver af de to kampe, hvis holdet skal undgå en kamp om nedrykning.

 

Viborg FF tager hjemme imod AaB. En kamp som på alle måder betyder mange mennesker på stadion. Eller det bør der ihvertfald være. I sidste runde var Viborg på besøg i Silkeborg hvor man på flot vi tog alle 3 point med hjem efter mål af Søren Frederiksen og Mikkel Vestergaard. Men nu er det AaB. Sidst de to hold mødtes var i Aalborg og der fik Viborg ligeså en sejr med hjem. Og de sidste par runders resultater har betydet at gruppen er fuldstændig åben. Viborg kan med en sejr i Søndagens kamp mod AaB spille sig i en situation hvor man selv vil kunne afgøre om man vil slutter i top 2.

AaB kommer til Viborg efter et stort 4-0 nederlag til AGF som eller er placeret som sidste hold i puljen og derfor har de hårdt brug for en sejr. En sejr til AaB vil endegyldig kunne sikre dem overlevelse i ALKA Superligaen. Hvor mod et nederlag vil sende dem i stor fare.

Man er næsten altid garanteret mål når Viborg FF og AaB spiller mod hinanden og imorgen er næppe en undtagelse. Man må næsten tænke at begge hold kommer ud til kampen med en stor sejrstørst og hver især vil gøre alt for de livsgivende 3 point.

 

Derfor… Mød op på Energi Viborg Arena til ALKA Superliga kampen mellem Viborg FF og AaB, imorgen SØNDAG, KL.13.00.

Billetpriserne indbyder til bold endnu engang. Udeholdets fans (AaB) kan i deres fansektion komme ind for bare 50 Kr.

 

Billetter til Viborg FF’ fansektion SYDtribunen kan købes for bare 60 Kr. Trods evt. dårligt vejr og støt de grønne drenge fra Danmarks gamle hovedstad Viborg.

 

Af Johan Gjermandsen

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply