Højtlæsning til kaffen

Har du lyst til at læne dig tilbage i stolen og nyde en god historie?

”Man bliver aldrig for gammel til at få læst højt”, siger Charlotte Hvorslev, som sammen med Anette Koue tilbyder oplæsning på Hovedbiblioteket i Viborg den første fredag i måneden.

I april, maj og juni læser de to bibliotekarer højt af god litteratur. Det kan være alt fra noveller, digte eller små uddrag af romaner. Måske bliver du introduceret til litteratur, du ikke kendte i forvejen, eller måske bliver det til et glædeligt genhør. Efter endt læsning er der mulighed for en uforpligtende bogsnak.

Oplæsningen varer ca. en halv time, og der er kaffe på kanden. Der er fri entré og ingen tilmelding. Du skal blot møde op på balkonen på Hovedbiblioteket i Viborg Kommune og du er velkommen til at tage en god ven under armen. Første gang er fredag den 7. april kl. 11.

Saunagus Danmark 2018
Restaurant ItalianoBurger House

Be the first to comment

Leave a Reply