Viborg Concert Band spiller på Skakbrættet

Der kommer ofte mange mennesker, når biblioteket inviterer til lørdagskoncert på Hovedbiblioteket i Viborg. Viborg Concert Band er et af de lokale orkestre, som folk rigtig gerne vil høre.

Viborg Concert Band har eksisteret i mere end 30 år og har et alsidigt repertoire, der spænder lige fra klassisk, almindelig underholdningsmusik, traditionel marchmusik til rock og jazz.

”Når vi besøger Skakbrættet denne gang, har vi et nyt repertoire med. Vi vil spille klassiske temaer og skøn filmmusik. Vi glæder os desuden til at have Mathias Haslund Birch med som solist på xylofon i “Czardas” af Vittorio Monti ”, fortæller dirigenten Trine Jensen-Gadegaard.

På biblioteket i Viborg Kommune vil man også kunne høre uddrag fra Barberen i Sevilla, Fangekoret fra Nabucco, Jesus bleibet meine Freude, Cavatina og Gabriel’s Oboe – med klarinet-solo – fra filmen ”The Mission”.

 

Det er lørdag den 25. marts kl. 11, at biblioteket byder velkommen til en hyggelig og musikalsk formiddag, når Viborg Concert Band folder sig ud på Skakbrættet.

Der er fri entré til koncerten. Biblioteket er vært for en kop kaffe og lidt sødt til musikken.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply