Kvinde fløjet væk i lægehelikopter

Salman Top
Arkivfoto: Mikkel Breinholdt

En 43-årig kvinde er fløjet til Aarhus, efter et sammenstød mellem en lastbil og hendes scooter 

Omkring  klokken 7.10 i morges var der sket et færdselsuheld på rute 186 mellem Grønhøj og Frederiks. “Her var en 43-årig kvinde fra Viborgområdet på knallert væltet ud på kørebanen foran en lastbil som var i gang med at fortage en overhaling af scooteren. Vi mener, at det formentlig skyldes vindpust eller et vindstød fra lastbilen”. fortæller vagtchef ved Midt- Vestjyllands Politi

Da politiet ankom til stedet, fandt de en bevidstløs kvinde som havde kvæstelser i hovedet. Lægen fra lægehelikopteren valgte på grund af kvindens kvæstelser at flyve hende til nærmere undersøgelse på Aarhus Univasitetshospital

Grundet oprydning og efterforskningsarbejde var viborgvej mod Grønhøj spærret.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply