Foredrag om sundhed på arbejdspladsen og yoga

DLT Group i Viborg stiller sin produktionshal til rådighed, når VIBORGegnens Erhvervsråd og Viborg Idrætsråd indbyder til foredrag om sundhed, trivsel og arbejdsglæde inklusiv en lille times yoga

Sunde medarbejdere er gladere medarbejdere med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette top-motiverende og underholdende foredrag, hvor hun bl.a. trækker på sin brede erfaring fra sit sundhedsskabende arbejde hos en lang række danske og internationale arbejdspladser.

Sundhedspolitikker, fitness i kælderen og frugt i kantinen er gode initiativer, men de gør ikke arbejdet alene. Sundhed på arbejdspladsen tager ifølge Michelle Kristensen altid udgangspunkt i den enkelte medarbejder, som skal føle sig motiveret og kunne se fordelene i at træffe de sundere valg. Michelle giver deltagerne et indblik i fordelene.

Med konkrete eksempler viser hun, hvordan medarbejdere selv med mindre ændringer på vanerne – både i forhold til kost, motion og træning – kan give arbejdsglæden et kæmpe løft.

Samtidig er hun heller ikke bleg for at udfordre de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at medarbejdere med sundere vaner også er mere effektive, produktive og i sidste ende mere værdiskabende.

Undervejs i foredraget får deltagerne kendskab til en række af de lavpraktiske anvisninger og øvelser, Michelle Kristensen også anvender på sine meget populære MK Bootcamps, som har været med til at manifestere hende som en af Danmarks absolut førende sundheds- og ernæringseksperter.

Yoga Event
Inden foredraget byder Viborg Idrætsråd på yoga med Kristina Spanggaard, der vil guide deltagerne igennem en lille times yoga, hvor hele kroppen arbejdes igennem i et flow fra den ene stilling til den næste med fokus på at forene åndedrættet med bevægelse.

Timen indledes med en åbningsmeditation og afsluttes med guidet afspænding. Både nybegyndere samt øvede kan deltage, da du vil blive guidet grundigt ind i stillingerne.

Kristina Spanggaard er uddannet yogalærer og tilknyttet Fit Balance og Viborg Idrætsråd.

Produktions- og handelsvirksomheden DLT Group A/S, der ligger i Viborgs nye industrikvarter Vest, stiller sin produktionshal til rådighed til både foredrag og yoga. Produktionen hos DLT Group består hovedsageligt af træbearbejdning til f.eks. støbeforme, betontrapper, butiksinventar, lister til køkkenindustrien.

Foredraget finder sted den 2. marts 2017 og er åbent for alle – Tilmelding til VIBORGegnens Erhvervsråd er dog nødvendigt. Se info om tilmelding og priser på ver.dk/aktivitetskalender.

 

Info om arrangementet

Torsdag d. 2. marts 2017 ​ kl. 18:30 til 21:00 ​

 Tilmeldingsfrist d. 27. februar 2017 til ver.dk/aktivitetskalender​

 

Sted:
DLT Group A/S, Lundborgvej 25, 8800 Viborg

Pris: Gratis for medlemmer og inviterede via FIT DEAL
Øvrige 250 kr. inkl. momsViborg

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply