DERBY: DET BLEV TIL ET POINT PÅ HEDEN

Foto: Benjamin Christensen

Alka Superligaen er i gang og det var med DERBY weekend. Viborg FF var på besøg i Ulvens hule på MCH Arena. De mange Viborg fans var med til, at gøre scenen klar til en stor kamp, men det blev det ikke.

Resultatet blev som de seneste to gange de to hold mødes, et point til hver. Men hvis vi så ser lidt bort fra det ene point som gør, at Viborg her søndag aften ikke er sidst i Alka superligaen. Så er man også nød til, at se på det som var efterårets store problem ”Det der med at lave mål” som ikke lige frem, var blevet løst til i dag.

En afslutning indenfor rammen

En gang, lykkes det Serge Deble at få bolden afsted mod målet og det er altså for lidt, hvis man vil vinde fodboldkampe. Omvendt så stod Peter Friis en flot kamp og han var om nogen, manden bag det ene point.

FC Midtjylland – Viborg FF 0-0

Defensiv- Godkendt
Midtbanen – God tænding og ok
Målmand – Ret godt/ over middel (Dagens bedste)
Angreb- Ikke godt nok

Resultat- Godkendt

Læs også: Podcast med Johnny Mølby

Næste opgave er på hjemmebane her i Viborg, hvor Mikkel Rask og AGF kommer på besøg. Det er mandag den 27/2 kl. 19.00 på Energi Viborg Arena.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply