Bredsdorff giver opskriften på Final4-sejr

Foto: Benjamin Christensen

Lørdag eftermiddag er ventetiden ovre. Bjerringbro-Silkeborg møder KIF Kolding København i pokalsemifinalen, og midtjydernes cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen er fuld af optimisme.

Hvordan vinder man Santander Final4? Det spørgsmål vil de formentlig gerne kende svaret på både i Bjerringbro-Silkeborg og i KIF Kolding København, Skjern og Aalborg, som er de øvrige deltagere ved pokalturneringens finalestævne, der afvikles i denne weekend i Aalborg. Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner giver sit bud på, hvordan man bliver pokalmester.

– Det gør vi ved at komme til Aalborg og med det samme spille med den store stabilitet, som vi har gjort i efteråret. Måske rammer vi ikke topniveauet i den første kamp, men vi skal lykkes med at få mange elementer i vores spil op på øverste niveau, slår han fast.

Kun fokus på semifinalen
Bjerringbro-Silkeborg-træneren har i første omgang udelukkende fokus på lørdagens semifinale, hvor Danmarksmestrene møder KIF Kolding København. Bjerringbro-Silkeborg har gode semifinaleerfaringer med netop KIF Kolding København, som de slog ud i sidste sæsons DM-semifinale. I denne sæson har de to mandskaber allerede haft to indbyrdes møder i 888Ligaen. Bjerringbro-Silkeborg vandt overbevisende tidligt på sæsonen i JYSK Arena, men i december vandt KIF, da de to kombattanter mødtes i Brøndby Hallen.

– I kampen i Brøndby så vi, at vi ikke vinder over KIF, når vi kun spiller på 80 procent. I den kamp spillede på et betydeligt lavere niveau end i mange andre kampe. Vi skal have genfundet intensiteten og skarpheden på detaljen, forklarer Peter Bredsdorff-Larsen.

– Vi har fra tidligere kampe vist, at vi har en god idé om, hvordan vi kan slå KIF. Derfor føler jeg mig også overbevist om, at vi spiller med i finalen på søndag.

Alle mand er klar
Optimismen er altså i top i Bjerringbro-Silkeborg-bussen, der lørdag formiddag triller mod Gigantium i Aalborg. Og det er en bus fyldt med friske spillere. Alle mand er helt klar til pokalsemifinalen.

– Det er glædeligt, at Stefan Hundstrup er tilbage i fulde omdrejninger, Nikolaj Øris har også kun haft gavn af en god lang periode med fysisk træning, og Markussen er også helt ovenpå igen. Alle små og større blå mærker er væk, og alle knivene er slebet, så vi er klar til en spændende forårssæson, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen.

Den spændende forårssæson begynder altså med pokalsemifinalen lørdag eftermiddag mod KIF Kolding København. Der er kampstart kl. 14.10, og kampen kan følges direkte på TV2, Radio Silkeborg og MJA.dk.

Af Jonas Løytved

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply