Brandalarmen gik i gang igen hos det tidligere Madsens Hotel

Foto: Mikkel Breinholdt

Naboerne klagede over at alarmen var i gang igår aftens igen og for kun fjorten dage siden. Brandvæsnet kørte den 8 december med fuld udrykning til adressen af samme årsag. Nu har boligselvskabet Sct. Jørgen slukket for anlægget

Torsdag aften gik brandalarmen hos det tidligere Madsens Hotel. Midtjysk Brand & Redning fik en alarm fra brandvarslings anlægget i bygningen og ringer derfor til Boligselskabet Sct. Jørgen, hvor de fik fat i vagthavende ejendomsservicetekniker som blev enige om at det godt kunne vente til fredag med at blive lavet. Fra 1. Januar 2017 har Boligselskabet Sct. Jørgen overtaget bygningerne der senere på året skal renoveres og dele af bygningerne nedrives for efterfølgende at bygge nye boliger.
Artiklen fortsætter under videoen

 

Klokken 21:28 fik alarmcentralen en melding om at en udvendig klokke stod og ringede, og at de ikke kunne se nogen form for brand.
Derfor blev vagthavende indsatsleder hos Midtjysk Brand & Redning Station Viborg sat på opgaven. Han kontakter ejendomsserviceteknikeren som bliver bedt om at få slukket for anlægget. Teknikeren ankommer efter at have fundet nøglerne til den nyovertaget bygning omkring 22:15 og får slukket for anlægget. Strømmen til anlægget er blevet taget fra til i morgen, hvor det vil blive undersøgt om anlægget kan få lov at stå uden strøm.

Den 8 december gik alarmen omkring klokken 05 om morgenen hvor beboerne vågnede på grund af den larmende udvendige klokke og de indvendige sirener. Her blev Politiet kontaktet som fik stoppet den udvendige klokke, men til aften blev 1-1-2 kontaktet og brandvæsnet kom med fuld udrykning for at konstatere at der var fejl på anlægget.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply