’Litteratur & Lækkerier’ rykker ud til Kirkebæk, Fly og Hald Ege

’Litteratur & Lækkerier’ er et nyt tilbud, som Viborg Bibliotekerne turnerer rundt med i kommunens lokalområder

”Biblioteket fortæller om det, vi ved allermest om, nemlig de gode bøger og den litteratur, du bare ikke må gå glip af”, fortæller Anne Sofie Hemdorff fra Viborg Bibliotekerne og fortsætter: ”Lækkerier og smagsprøver til ganen – kage, øl eller vin – leveres af enten Søster Lagkage eller Vin & Vin. Det er derfor vi kalder arrangementet ’Litteratur & Lækkerier’. Det er en oplevelse for både hjerne og gane”.

Arrangementer i foråret
Onsdag den 21. februar kl. 19-21 kommer ’Litteratur & Lækkerier’ til Kirkebæk Forsamlingshus med kagebord og en god historie om, hvordan Søstrene Lagkage turde tage springet til at starte deres egen lille café. Med sig har de biblioteket, som medbringer bøger om mod og nye mål.

Onsdag den 1. marts kl. 19-21 rejser ’Litteratur & Lækkerier’ til Flyfabrikken i Fly. Her er der stærke kvindeskæbner og god gin på plakaten.

Onsdagen den 7. marts kl. 19-21 når tilbuddet Hald Ege, hvor Vin & Vin disker op med lokale øl med karakter, mens biblioteket deler insider-tips om de nyeste litteratur-trends.

Entréen inkl. kage, lokale øl eller gin er 50-60 kr. og billetten kan købes på Viborg Bibliotekernes hjemmeside viborgbib.dk eller på et af bibliotekerne i Viborg Kommune.
’Litteratur & Lækkerier’ er støttet af Erhvervsstyrelsens Landdistriktspulje og udviklet i samarbejde med Viborg Landsbysammenslutning.

Viborg Computer Center Box
Vanilia