Efterlysning af mand mistænkt for tricktyveri

En 92-årig kvinde fra Roslev blev i slutningen af januar udsat for et tyveri, hvor hendes dankort blev stjålet. Politiet efterlyser nu en mulig gerningsmand ud fra billeder taget af videovervågningen ved en hæveautomat, hvor dankortet efterfølgende er benyttet.

En 92-årig kvinde fra Roslev blev omkring den 25. januar 2018 udsat for et tyveri, hvor hendes dankort blev stjålet. Politiet formoder, at der var tale om et tricktyveri.

Kvindens dankort blev efterfølgende benyttet til køb i forretninger og hævning af kontanter i pengeautomater. Ved en hævning i kontantautomaten i Spar Nord, Adelgade 8, 7800 Skive, den 25. januar 2018 blev der af overvågningskameraet optaget et foto af en mand, der hæver på kortet.

Billedet offentliggøres nu, og politiet opfordrer borgere, der kan genkende manden på billedet, om at ringe 114. Sagens journalnr. er 4100-76151-00128-18.

Noojins boks alm.
Noojins boks alm.