Trafikdrab: 22-årig eftersøgt over hele landet

Foto: Rigspolitiet

En 22-årig mand er eftersøgt over hele landet, mistænkt for at være gerningsmand til den dødsulykke, der skete på Viborgvej fredag aften.

Mandag morgen var den 22-årige stadig på fri fod.

Mja.dk skriver at der er tale om en 22-årig mand fra området omkring Skive, og at han formentlig sad bag rattet da en 68-årige kvinde blev kørt ned og dræbt klokken 21.15 fredag aften.

Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi siger til eb.dk, at det endnu ikke har været muligt at få kontakt til ham.

Politiet har i løbet af weekenden været i kontakt med mandens familie og bekendte. Men manden er altså fortsat forvundet.

– Han er nok bange for, at komme i fængsel, så derfor gemmer han sig, siger vagtchefen til eb.dk.

Efter ulykken, der skete på Viborgvej ud for Sand Jensen Automobilers udstilling, kørte bilisten bare videre uden at standse. Bilen blev senere fundet efterladt på H.C. Andersens Vej i Balle.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi var der tre mandspersoner i bilen da ulykken skete: To på 22 og en på 18. Alle fra Skiveområdet.

De to passagerer er ifølge mja.dk blevet afhørt af politiet i løbet af weekenden og løsladt igen. Politiets vagtchef sagde i går til netavisen, at den 22-årige passager muligvis vil blive sigtet for at have efterladt en tilskadekommen i hjælpeløs tilstand.

Den 22-årige formodede chauffør har ikke meldt sig. Vagtchef Henrik Nielsen oplyser til mja.dk at politiet talte med mandens forsvarer i lørdags, som sagde at manden ville melde sig selv. Men det er altså ikke sket.

Ved du noget, så ring til politiet på 114.

Dette kan blive din
Salman Box