Tag i Tinghallen ombord i Erik Clausens højtflyvende univers

Erik Clausen – mød ham i Tinghallen på slap line - meget slap.

Oplev den glade – og frække – gøgler Erik Clausen for fuld speed i Tinghallen fredag den 27. oktober

Alder er ingen hindring for et godt grin. Snarere tværtimod. Beviset leverer den glade – og frække – gøgler Erik Clausen i Tinghallen fredag den 27. oktober. Her inviterer han dig med ombord i sit højtflyvende univers. I gøglerens verden, hvor Erik Clausen jo befinder sig, bliver alle ting vendt på hovedet – eller i hvert fald på vrangen.

 

75-årig livskunster med både vid og bid

Erik Clausen er efterhånden blevet en moden herre på 75. Men med samme bid, samme humor og samme skarpe blik for menneskelivets små og store særheder som altid. For eksempel, når han sætter spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet, drager sammenligninger mellem de to køn og gennemgår hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden – hvilket ifølge Erik Clausen så absolut faldt ud til kvindernes fordel.

 

Glem alt om ”ældrebyrden”

Der er fyret op til et talkshow på fuld speed. Så glem alt om ”ældrebyrden” og indstil dig på at møde Erik Clausen i absolut topform. En livskunstner, der ud fra sin lange og brogede livserfaring vil øse anekdoter ud over publikum. Med risiko for humoristiske bivirkninger og for, at du kan kende dig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel.

Det er Clausen på slap line – meget slap.

 

Billetsalg

Billetter kan købes på Tinghallen.dk og på Tinghallens billetkontor.

Noojins boks alm.
Noojins boks alm.