Stort fremmøde til åbningen af Carl’ Jr. i Bilka i Viborg

I dag er den store åbningsdag af den amerikanske burgerkæde Carl’s Jr. Gratis burgere i et år til de første 50 kunder, der i dag kom til åbningsfesten af Carl’s Jr., var noget, der kunne trække folk til. 

 

Nummer et

Den første i køen er 15 årige Victor Secher fra Hald Ege.

“Jeg har siddet foran indgangen siden kl 22 i går aftes. En af mine venner var med, men han måtte tage hjem, fordi han fik ondt i ryggen af at sidde i den her festivalstol.” fortæller Victor.

Victor havde fået lov af sine forældre til at tage en fridag.

“Min far har været her til morgen for at tjekke, om jeg var ok og havde nok tøj på.”

 

De bedste burgere

Carl’s burgere er kendt for at være ekstra lækre og er lavet af 100% oksekød.

“Bøffen bliver grillet over åben ild, så den er virkelig lækker. Det er bare de bedste burgere. Burger King og Mc Donalds får kamp til stregen”, siger Poul Meyer, der har stået tålmodigt og ventet i køen siden kl 4 i morges. “Men burgerne er værd at vente på. Hvem vil ikke gerne have gratis 52 burgere i løbet af et år?” fortsætter han.

 

Kommer langvejs fra

Både Lars Back Sørensen fra Ulstrup og Brian Albertsen fra Holstebro, der begge har været i Viborg siden kl 4.30 i morges er enig i, at udsigten til 52 burgere på et år er værd at køre langt for og at vente på.

“Vi har siddet i vores biler i nat og fået varmen, så det har ikke været så slemt” siger Lars Sørensen.

 

Mange mennesker

I følge Brian Albertsen fra Holstebro begyndte folk at, komme fra omkring kl otte.

“Kl. 8.20 talte vi, at der var omring 35 mødt op og siden da er det strømmet ind med folk”.

Folk i alle aldersgrupper var troppet op, både meget voksne, halvvoksne, unge fra gymnasiet og folkeskoleelever var mødt talstærkt frem.

Da minbyviborg.dk kl. 9.30 var mødt op med håbet om at være blandt de første 50, der fik en gratis burger en gang om ugen i et år, var der allerede kommet mere end 50, så vi måtte tage hjem med uforrettet sag. Desværre! 

 

Salman Box
Salman Box