FYRVÆRKERI FESTIVALEN BLIVER STØRRE OG FLYTTER!

Foto: Mikkel Breinholdt

Efter 5 festlige år i Bjerringbro flytter Fyrværkeri Festivalen den 25. august 2018 til Dyrskuepladsen i Viborg. Den nye festivalplads skal sikre at endnu flere gæster kan få en større festivaloplevelse og være med til at trække gæster fra hele Viborg Kommune, såvel som udenfor.

Festivalen får et musikprogram i den absolutte særklasse og til en billetpris fra kun 295 kr. samt mulighed for billig bustransport til og fra festivalen. Alle skal have råd og mulighed for at opleve festivalen – og der arbejdes lige nu på højtryk for at udvikle en spændende festival og sikre de bedste artister i Danmark.

De første navne offentliggøres i slutningen af oktober og billetsalget starter den 1. november med de første 5.000 billetter som sælges til Early Bird pris på kun 295.- kr.

Til vores trofaste gæster gennem tiden i Bjerringbro vil vi sige tusind tak for 5 fantastiske år og vi håber at I vil hjælpe til med at vi får en endnu bedre festival i 2018.

Salman Box
Restaurant ItalianoBurger House