Amerikansk-inspirerede comedy-show på Viborg Teater

Simon Talbot kommer til Viborg med sit nye show, ”Make Denmark great again”.

Billetsalget er startet til Simon Talbots nye comedy-show ”Make Denmark great again”, som du kan se på Viborg Teater den 29. november 2018

”Make Denmark great again”. Sådan hedder Simon Talbots nye comedy-show, som du kan se på Viborg Teater torsdag den 29. november 2018 – med Tinghallen som arrangør.

Som titlen antyder, er showet i høj grad bygget op omkring Simon Talbots egne oplevelser og erfaringer i USA, hvor han har opholdt sig det seneste års tid.

 

Mere hutlihut i hverdagen

Vil du vide noget om de sjove modsætninger mellem danskere og amerikanere, så se dette show, hvor Simon Talbot går til kamp for mere amerikansk-inspireret hutlihut i danskernes hverdag.

Kan vi lære noget af de altid selvsikre amerikanere? Får man overhovedet noget ud af at jagte sine drømme? Og hvorfor ser præsident Trump så underlig ud? Det er nogle af de spørgsmål, som Talbot prøver at besvare i showet, der også vil byde på glade, grinagtige og pinlige videoklip fra hans amerikanske eskapader, herunder optrædener i både taco-shops og på comedy-clubs

Billetsalget til standup-showet er i gang fra Tinghallens billetkontor samt på tinghallen.dk

Restaurant ItalianoBurger House
Restaurant ItalianoBurger House