Barndommens Gade og Smuk og Dejlig på Paletten fredag

Fredag komme Anne Linnet forbi Viborg, her giver hun en koncert på Paletten, en aften som nok vil tage os tilbage til Barndommens Gade.

Ingen anden dansk sangerinde, sangskriver og komponist har som Anne Linnet printet sig ind i generationer af danskernes musikalske dna. Hun har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne og tilhører den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie.

Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere og som medlem af bands som ”Tears”, ”Shit & Chanel”, ”Anne Linnet Band” samt ”Marquis de Sade” har Anne Linnet ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år og beriget os med moderne klassikere såsom ”Tusind Stykker”, ”Smuk og Dejlig”, ”Glor på Vinduer”, ”Venus”, ”Barndommens Gade” og mange mange flere. Samtidigt er Anne Linnet én af de få sangerinder herhjemme, som har holdt sig aktuel igennem flere årtier og samtidigt opnået anerkendelse for sine ærlige og ofte politiske og feministiske tekster, og hendes eksperimenterende musikgenrer.

Anne Linnet er sangskriver og komponist til et væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer og har således modtaget IFPI´s Ærespris for sin store betydning i dansk musik.

Torsdag kan man opleve Hook Herrera Blues Band, mens det lørdag er Mathilde Falch m. band der står på scenen.

 

Glæd dig…

Lange søn box
Salman Box