Gløder fra optænding er formentlig skyld i brand

Foto: Mikkel Breinholdt

Midtjysk Brand & Redning Station Bjerringbro måtte torsdag aften omkring klokken 21 rykke ud til et garageanlæg som grænser op til Smedje virksomheden Hjermind Smedie.

Branden blev opdaget da strømmen i huset gik ud, og ejeren ville undersøge hvad der var galt. Her kunne han se røg fra garageanlægget og fik hurtigt ringet efter brandvæsnet. Brandvæsnet ankom til stedet og fik indsat røgdykkere til at begrænse ilden. Branden udviklede kraftig røg og flere naboer kom ud for at se hvad der brændte. Garagen ligger op af Hjermind Smedie, derfor blev gasflaskerne sat ud til til porten for at sikre at de hurtigt kunne fjernes hvis det blev nødvendigt. Branden er formentligt opstået i forbindelse med optænding i fyret, herefter er der gået ild i indboet som stod opbevaret i garagen. Ilden spredte sig hurtigt til gitterspærrene og loftet ovenpå garagen. Derfor blev det nødvendigt at lave hul flere steder i taget for at kunne slukke branden på loftet. Fortæller Indsatsleder fra Midtjysk Brand & Redning Station Viborg Knud Erik Thorsager.

Vagtchef ved Midt- Vestjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, om ejereren vil blive sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. Ifølge Beredskabsloven kan en person straffes for ikke at udvise forsigtighed med ild, lys, tændstikker, aske og brandfarlige stoffer, og hvad der iøvrigt kan føre til brand.

LÆS OGSÅ: BRAND I HJERMIND

Salman Box
Restaurant ItalianoBurger House

1 Trackback / Pingback

  1. BRAND I HJERMIND

Kommentarerne er lukkede.