Søren Pape Poulsen tilsvinet på Facebook

Læs hans kække svar til den ukultiverede person som svinede ham til.

Viborgs tidligere borgmester og nu landets justisminister Søren Pape Poulsen er her onsdag formiddag blevet svinet til på hans offentlige Facebookprofil. Søren kom med et venligt modsvar til den ukultiverede person som valgte at fortælle hans mening om ham.

Søren Papes svar til Nick:

Hej Nick. Jeg må desværre skuffe dig.

Jeg er som oftest fyldt med en masse gode følelser. Det skyldes verdens bedste forældre, gode venner og ikke mindst en kærlig og forstående mand.

Ift min uddannelse og generelle begavelse, som du også kommer ind på, så er den jo nok omkring gennemsnittet i Danmark. Så er det godt, at jeg blandt andet er omgivet af landets dygtigste jurister og desuden fra tid til anden kan trække på min erfaring fra Grundfos, mine forældres gård, mine år i menighedsrådet i Bjerringbro, mine 10 år som skolelærer og SSP-lærer på Bøgeskovskolen og ungdomsskoleleder i Bjerringbro.

Resten vil jeg undlade at kommentere på af respekt for de millioner af mennesker, der har været ulykkeligt berørt af den bevægelse, du mener jeg skulle tilhøre.

Nå, jeg må – på trods af den inkompetente og imbecile idiot jeg er – kæmpe videre for et mere trygt og sikkert Danmark.

Mange varme onsdagsmorgen-hilsner fra “den karmaløse ignorante tåbe” ??

Hej Nick. Jeg må desværre skuffe dig.

Jeg er som oftest fyldt med en masse gode følelser. Det skyldes verdens bedste…

Opslået af Søren Pape Poulsen på 9. maj 2017

Restaurant ItalianoBurger House
Restaurant ItalianoBurger House

Be the first to comment

Leave a Reply